روش های پخت انواع غذا های ایرانی
روش های پخت انواع غذا های ایرانی , انواع خورشت, انواع سوپ و آش , انواع دسر , غذا های دریایی و ....

موبر دائمی SunDip یا همان smoth away

براي توضيحات و تصاوير بيشتر اينجا را کليک کنيد...

قيمت : فقط 6800 تومان

عکس تبلیغات

===========================

عکس تبلیغات

 لاغر شدن بدون زحمت و دردسر

 لاغري فقط با نوشيدن يك فنجان چاي باورتون ميشه؟!!

کاهش 3 الی 7 کيلو گرم وزن در ماه

قیمت فقـط : 23000 تـومان

 برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک کنید

عکس تبلیغات

===========================

جنجالي ترين مستندهاي تاريخ ایران

برای مشاهده لیست 30 مستند کلیک کنید

قیمت: فقط 8.900 تومان

عکس تبلیغات

===========================

ساعت CK مدل بند حصیری

ساعت مچی CK مدل بند حصیری مخصوص خانوم های شیک پوش

قیمت استثنایی : فقط و فقط 18٫000 تومان

 برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک کنید . . .

عکس تبلیغات  

===========================

عکس تبلیغات

اگر میخواهید همیشه سفره مهمانیهای خود را جزو بهترینها کنید

این مجموعه آموزشی را به شما توصیه میکنیم

سلیقه خود را چندین برابر کنید

در میهمانی همه را شگفت زده و انگشت به دهان کنید

ایا میدانید سفره ارایی و تزیین غذا اشتها را چندین برابر می کند

در مجالس و میهمانی ها بدرخشید

قیمت استثنایی فقط : 4200 تومان

برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک کنید

عکس تبلیغات

===========================

عکس تبلیغات

ماسک فوق العاده کوچک کننده بینی

آیا از بزرگی و بد فرمی بینی خودناراضی هستید؟

آیا می خواهید جراحی زیبایی کنید؟

آیا از عوارض جراحی و بیهوشی خبر دارید؟

آیا راه دیگری برای داشتن بینی ایده آل بدون عمل جراحی وجود دارد؟

ماسک چندکاره مخصوص بینی

کوچک کننده و فرم دهنده بینی

جادوی هزاره سوم

محصول برگزیده و پرفروش آرایشی بهداشتی در کره جنوبی

برای دیدن عكس ها و توضیحات بیشتر اینجا كلیك كنید

فقط 9500 تومان

عکس تبلیغات

===========================

عکس تبلیغات

فروش ویژه مجموعه کارتون دوبله فارسی جدید با قیمتی استثنایی برای کاربران

كلیه کارتون ها دوبله شده به فارسی و با کیفیت خوب می باشند

برای مشاهده لیست کارتون ها اینجا را کلیک کنید

قیمت: 9000 تومان

عکس تبلیغات

===========================

عکس تبلیغات

ساعت بدون عقربه و مدرن Gucci

یک مدل فوق العاده مناسب برای دختران و پسران امروزی

قیمت استثنایی : فقط 8000 تومان

برای دیدن عكس و توضیحات بیشتر اینجا كلیك كنید

عکس تبلیغات


 
تاريخ : شنبه 7 خرداد1390
ارسال توسط سارا
 
تاريخ : چهارشنبه 20 مرداد1389

سالاد پيازچه و سيب زميني(آلمان)

سالاد پيازچه و سيب زميني

مواد لازم:

سيب زميني پخته                 2 عدد

تخم مرغ پخته                        2 عدد

خيارشور خرد شده                100 گرم

پيازچه خرد شده                    2 قاشق سوپ خوري

کنسرو ذرت                           2 قاشق سوپ خوري

شويد تازه خرد شده               2 قاشق سوپ خوري

ماست                                  1 پيمانه

خامه                                     يک دوم پيمانه

آب ليمو ترش                         2 قاشق سوپ خوري

سرکه                                   1 قاشق سوپ خوري

نمک، فلفل و پودر آويشن      مقداري

روغن زيتون                           1 قاشق سوپ خوري

ذرت کوچک(جهت تزيين)          چند عدد

زيتون سياه و سبز                  8 عدد

 

روش تهيه:

سيب زميني هاي پخته را پوست بگيريد و خرد نماييد.

تخم مرغ هاي پخته را نيز به صورت هم اندازه و خيار شور را نگيني خرد کنيد.

سپس پيازچه هاي شسته را به صورت حلقه اي خرد نماييد.

آن گاه کنسرو ذرت را به شويد خرد شده بيفزاييد و تمام مواد را مخلوط کنيد.

 

تهيه ي سُس:

در کاسه اي مناسب، ماست را با خامه مخلوط نماييد و آب ليمو ترش، سرکه، نمک، فلفل، پودر آويشن و در پايان، روغن زيتون را بيفزاييد.

هنگامي که سُس آماده شد، درون مواد سالاد بريزيد، کاملاً هم بزنيد و به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه دار شود.

اکنون سالاد را در ظرف مناسب بريزيد و اطراف آن، ذرت، پيازچه هاي تزيين شده و برش هاي زيتون سياه و سبز قرار دهيد.

انرژي کل: 1000 کيلو کالري

آرزو صفري – دنياي تغذيه



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : شنبه 9 مرداد1389

سالاد پيازچه و سيب زميني(آلمان)

سالاد پيازچه و سيب زميني

مواد لازم:

سيب زميني پخته                 2 عدد

تخم مرغ پخته                        2 عدد

خيارشور خرد شده                100 گرم

پيازچه خرد شده                    2 قاشق سوپ خوري

کنسرو ذرت                           2 قاشق سوپ خوري

شويد تازه خرد شده               2 قاشق سوپ خوري

ماست                                  1 پيمانه

خامه                                     يک دوم پيمانه

آب ليمو ترش                         2 قاشق سوپ خوري

سرکه                                   1 قاشق سوپ خوري

نمک، فلفل و پودر آويشن      مقداري

روغن زيتون                           1 قاشق سوپ خوري

ذرت کوچک(جهت تزيين)          چند عدد

زيتون سياه و سبز                  8 عدد

 

روش تهيه:

سيب زميني هاي پخته را پوست بگيريد و خرد نماييد.

تخم مرغ هاي پخته را نيز به صورت هم اندازه و خيار شور را نگيني خرد کنيد.

سپس پيازچه هاي شسته را به صورت حلقه اي خرد نماييد.

آن گاه کنسرو ذرت را به شويد خرد شده بيفزاييد و تمام مواد را مخلوط کنيد.

 

تهيه ي سُس:

در کاسه اي مناسب، ماست را با خامه مخلوط نماييد و آب ليمو ترش، سرکه، نمک، فلفل، پودر آويشن و در پايان، روغن زيتون را بيفزاييد.

هنگامي که سُس آماده شد، درون مواد سالاد بريزيد، کاملاً هم بزنيد و به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه دار شود.

اکنون سالاد را در ظرف مناسب بريزيد و اطراف آن، ذرت، پيازچه هاي تزيين شده و برش هاي زيتون سياه و سبز قرار دهيد.

انرژي کل: 1000 کيلو کالري

آرزو صفري – دنياي تغذيه



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : پنجشنبه 20 اسفند1388

آموزش سفره آرایی

اگر میخواهید همیشه سفره مهمانیهای خود را جزو بهترینها کنید این مجموعه آموزشی را به شما توصیه میکنیم با کمک این dvd میتوانید در مجالس به سفره آرائی پرداخته و هنر خود را رو کنید و حتی درآمد مناسبی از این راه کسب کنید! مجموعه آموزشی تزئینات سفره و سفره آرایی ارائه شده  در  یک dvd بصورت تصویری VCD و به زبان فارسی سفره منزل خود را به زیبا ترین شکل ممکن بیارایید

خرید پستی: برای خرید این مجموعه کافیست روی خرید پستی کلیک کرده مراحل را طی کرده بعد از تحویل محصول پول آن را پرداخت کنید

برای خرید پستی این محصول و تحویل محصول درب منزل یا محل کار ؛ اینجا 
کلیک کنید

قیمت : 4200   تومان



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : دوشنبه 3 اسفند1388

سالاد تابستانی با سبزیجات تازه

( برای فشار خون بالا و كلسترول بالا )

مواد لازم:

1فنجان

پیازچه خرد شده

1فنجان

خیار خرد شده

5/1 فنجان

هویج رنده یا خلال شده نازك

1فنجان

قارچ ورقه شده

1فنجان

كرفس خرد شده نازك

1 فنجان

گل كلم خرد شده ریز

5 عدد

گوجه فرنگی

1قاشق غذاخوری

برگ تربچه ریز شده

1قاشق غذخوری

شاهی آبی یا جعفری ریز شده

طرز تهیه:

پیازچه، خیار، هویج، قارچ، كرفس و گل كلم را پس از شستشو خرد كرده و با هم مخلوط كنید.

سپس گوجه فرنگی خرد شده را به سالاد اضافه كنید.گوجه فرنگی در این سالاد باید كاملاً رسیده و شیرین باشد و زیاد خرد نشود. برگ تربچه ریز شده و شاهی آبی یا جعفری را روی آن بریزید و خوب مخلوط كنید.

مواد لازم برای سس سالاد:

2 حبه

سیر ریزشده

1 قاشق غذاخوری

تربچه ریزشده

2 قاشق غذاخوری

آب لیموترش تازه

1 قاشق غذاخوری

سركه سیب

1 قاشق غذاخوری

عسل

1 قاشق غذاخوری

پودر خردل

1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری

ماست كم چرب

به مقدار لازم

نمك و فلفل

طرز تهیه:

ماست و عسل را در ظرفی جدا گانه با چنگال خوب هم بزنید و به تدریج آب لیمو ترش و سركه سیب را به آن اضافه كنید. پودر خردل، روغن زیتون، نمك و فلفل را نیز به مایع افزوده و در مرحله آخرتربچه و سیر ریز شده را به آن اضافه  كنید و در یخچال بگذارید. بعد از10 دقیقه سس را از یخچال بیرون آورده و دوباره هم بزنید تا سس به طور كامل آماده شود.

سالاد را می توانید در كاسه ای با برگ های تازه كاهو تزیین كنید. سس را نیز می توانید جدا و یا روی سالاد استفاده كنید.

نكات تغذیه ای :

مصرف منابع محتوی فیبر موجب كاهش كلسترول خون می شوند ، انواع مختلف فیبرها ( مواد غیر قابل هضم ) درمواد غذایی گیاهی موجوداند . ولی نوعی از فیبر كه بیشترین اثر را بر كاهش كلسترول خون دارد ، پكتین نام دارد . منابع غنی از پكتین عبارتند از : سیب ، مركبات مثل پرتقال، لیمو و گریپ فروت ، توت فرنگی ، هویج و غلات سبوس دار .

این سالاد به علت دارا بودن انواع مختلف سبزیجات ، مقادیر فراوانی فیبر غذایی دارد. همچنین دارای پتاسیم خوبی است كه در كاهش فشار خون موثر است.

فقط توجه داشته باشید افراد با فشار خون بالا حتماً سیر را در سس سالاد استفاده كرده و مقدار نمك را نیز كم كنند.

كارشناس تغذیه تبیان



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : دوشنبه 3 اسفند1388

سالاد بروكلی

موادلازم:

2 فنجان

كلم بروكلی

2 عدد

تخم مرغ آب پز

3 عدد

گوجه فرنگی

2 فنجان

لوبیای قرمز

2 فنجان

جوانه ماش

1 فنجان رنده شده

پنیر پیتزا

به مقدار كافی

روغن زیتون

به مقدار كافی

آب نارنج

به مقدار لازم

نمك و فلفل

طرز تهیه:

كلم بروكلی را بخارپز و خرد كرده و در ظرفی بریزید. تخم مرغ را آب پز كرده و خرد كنید. گوجه فرنگی شیرین و رسیده را خرد كرده و به ظرف سالاد اضافه كنید.

لوبیا قرمز را كه قبلاً پخته اید، به مواد اضافه كنید. جوانه ماش را نیز بیفزایید و در مرحله آخر پنیر پیتزا را رنده كرده و به سالاد اضافه كنید.

كمی روغن زیتون و آب نارنج را با نمك و فلفل در ظرفی جداگانه خوب هم بزنید و روی سالاد بریزید. سالاد را در یخچال به مدت 15 دقیقه بگذارید، سپس میل كنید.

نكات تغذیه ای :

كلم بروكلی یكی از سبزیجات بسیار با ارزش است كه سرشار از مواد مغذی می باشد و فواید بی شماری در ارتقاء سلامتی انسان دارد.

مواد مغذی و سایر موادی را كه در بروكلی وجود دارند و اثرات زیادی در پیشگیری از بیماری ها دارند، به ترتیب زیر برای شما بیان می كنیم:

1- بروكلی دارای ماده ای بنام سولفورافان (sulforaphane) است كه تعداد ،اندازه و تكثیر تومورهای سرطانی را به نحو چشمگیری كاهش می دهد. در نتیجه از ابتلا به سرطان به خصوص سرطان های سینه، معده، روده بزرگ، ركتوم و ریه ها در انسان پیشگیری می كند.

2- بروكلی دارای مقادیر زیادی فیبر، كاروتنوئید، ویتامینA، ویتامینC  و ویتامینKمی باشد كه باعث پیشگیری از سرطان معده و روده می شوند.

3- بروكلی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ویتامینC، فیبر و بتاكاروتن( پیش ساز ویتامینA) یك آنتی اكسیدان قوی محسوب می شود كه از اثرات مخرب رادیكال های آزاد در بدن پیشگیری می كند. در نتیجه از بروز بیماری هایی مثل انواع سرطان، آلزایمر(فراموشی دوران پیری)، بیماریهای قلبی، آرتریت( التهاب مفاصل) پیشگیری كرده و فرآیند پیری را به تاخیر می اندازد.

4- فیبر غذایی بالای موجود در بروكلی برای افراد دیابتی بسیار مفید است و افراد دیابتی برای كنترل بیماری خود بایستی این سبزی با ارزش را در وعده های غذایی خود قرار دهند.

5- كلسیم موجود دربروكلی، به همان میزان كلسیم موجود در شیر است، در نتیجه مصرف آن برای افرادی كه دچار پوكی استخوان یا كمبود كلسیم هستند، بسیار مفید است. ولی چون شیر علاوه بر كلسیم، دارای ویتامینD نیز می باشد كه به جذب كلسیم در بدن كمك می كند، به عنوان منبع بهتری برای رفع پوكی استخوان مطرح می شود.



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : دوشنبه 3 اسفند1388

سالادی برای نقرسی ها

مواد لازم:

5عدد

سیب زمینی

2عدد

لبو

2الی 3ساقه

كرفس

2عدد

سفیده تخم مرغ

نصف بسته یا 2 فنجان

جوانه ماش

1فنجان

ذرت

3عدد

سیب

طرز تهیه :

سیب زمینی، لبو، تخم مرغ و ذرت را جداگانه بپزید و همه را خرد كنید. تخم مرغ باید سفت شود و فقط از سفیده آن استفاده كنید. ذرت را هم بپزید و سپس از ساقه جدا كنید. هرگز از كنسرو ذرت استفاده نكنید.

كرفس را خیلی ریز ساطوری كرده و سیب را با پوست خرد كنید. تمام مواد را با هم مخلوط كنید و جوانه ماش را نیز به آنها بیفزایید.

كمی هم نمك و فلفل به سالاد اضافه كنید. برای تهیه سس می توان از مقداری آب پرتقال و آب نارنج استفاده كرد. كمی روغن زیتون نیز می توانید به آن اضافه كنید. سپس به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت سالاد آماده سرو است.

نكات تغذیه ای :

در بیماری نقرس مقدار اسید اوریك خون بالا می رود. تغذیه در این بیماری بسیار مهم است و باید غذاهایی مصرف شوند كه اسیداوریك را بالا نبرند.

بیماران نقرسی باید از خوردن این غذاها كاملاً پرهیز كنند:

مارچوبه، كله ماهی، گوشت قرمز، آب گوشت، سوسیس ، كالباس، انواع ساردین، كنسروها، بادنجان، قارچ ، دل، جگر، قلوه ، غذاهای سرخ شده، آجیل بو داده و خشكبار، غذاهای سنگین و چرب، سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج، حبوبات به خصوص عدس و ماهی.

این بیماران باید سعی كنند غذاهایی را كه مصرف می كنند به شكل بخارپز یا كبابی و یا در فر پخته شده باشد. همچنین از خوردن سیب غافل نشوند.



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : دوشنبه 3 اسفند1388

سالاد بادنجان

مواد لازم:

3 عدد

بادنجان

نصف فنجان

پیازچه خرد شده ریز

نصف فنجان

لوبیا قرمز پخته

نصف فنجان

سیرخرد شده ریز

نصف فنجان

عدس پخته

نصف فنجان

ماش پخته

1 فنجان

گوجه فرنگی

2 فنجان

ماست خامه ای

به مقدار كافی

نمك و فلفل

طرز تهیه:

بادنجان ها را پوست كنده و خرد كنید. سپس در آب نمك بریزید و بعد از 15 دقیقه آن را آبكش كرده و با كمی روغن زیتون تفت دهید. وقتی بادنجان ها نرم شد، بیشتر تفت دهید تا كمی برشته شود. سپس بادنجان ها را از حرارت بردارید تا كاملاً خنك شوند. عدس، ماش و لوبیا را كه قبلاً پخته شده با هم مخلوط كنید. گوجه فرنگی را نیز خرد كرده و به حبوبات پخته اضافه كنید. سیر را نیز در ظرفی كه بادنجان ها را تفت داده اید كمی تفت دهید. رنگ سیر باید كمی سفید باشد، بنابراین آن را زیاد حرارت ندهید. بعد از این كه سیر تفت داده شد و خنك شد، آن را با سایر مواد سالاد مخلوط كنید. ماست را باید در آخرین مرحله به عنوان سس به سالاد اضافه كنید و بعد كمی نمك و فلفل بزنید و در صورت تمایل مواد چاشنی را نیز اضافه كنید.

همچنین می توانید تمامی مواد بالا را در غذاساز ریخته و مخلوط كنید.

نكات تغذیه ای :

این سالاد می تواند به عنوان یك وعده غذایی محسوب شود، زیرا به علت دارا بودن ماست و حبوبات دارای پروتئین خوبی است.همچنین به علت دارا بودن سبزیجات دارای انواع ویتامین ها و فیبر غذایی است.

این سالاد را می توانید با یك عدد سیب زمینی پخته یا نان میل كنید.



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : دوشنبه 12 بهمن1388

سالاد قارچ


مواد لازم :

کنسرو قارچ یک قوطی
خیار شور  4 عدد
سیب زمینی آب پز  4 عدد متوسط
نخود سبز پخته  دو سوم فنجان
تخم مرغ آب پز  یک عدد
کره  50 گرم
هویج آب پز  2 عدد
سس مایونز  4 قاشق سوپخوری
آب لیمو  3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون   3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل  به مقدار دلخواه


طرز تهیه :

ابتدا قارچ  ها را بشویید. سپس آنها را ورقه ورقه کرده و با کره تفت دهید تا آب قارچ ها کشیده شود. ظرف را از روی حرارت بردارید . هویج  ، خیار شور و سیب زمینی  را خرد کنید و با نخود سبز مخلوط کنید. سس مایونز، آب لیمو ، روغن زیتون  ، نمک و فلفل را مخلوط کرده و مرتب به هم بزنید تا یکدست شود.

سپس قارچ را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و سس را هم روی آنها بریزید . سالاد را کاملاً به هم بزنید و آن را در ظرف سالاد ریخته و اطراف ظرف را با چند برگ ریحان  یا نعناع  و جعفری و گوجه فرنگی  گل شده تزئین کنید. سپس تخم مرغ  آب پز شده را رنده کرده و روی سالاد بریزید.

منبع : آشپزی ضیافت



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : دوشنبه 12 بهمن1388

سالاد تن ماهی

مواد لازم :

تن ماهی  یک قوطی
کرفس خرد شده  یک فنجان
مغز کاهوی خرد شده  یک فنجان
سس مایونز  3 قاشق سوپخوری
سیب زمینی استانبولی آب پز و حلقه حلقه شده  یک فنجان
گوجه فرنگی ورقه ورقه شده  2 عدد متوسط
آب لیمو  3-2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون  3-2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی

طرز تهیه :

در یک دیس گرد یا بیضی شکلی کرفس  ، مغز کاهو و سیب زمینی  خرد شده را لابه لای هم قرار دهید. تن ماهی  را تکه تکه کرده و روی سالاد بریزید. دور سالاد را با گوجه فرنگی  ورقه ورقه شده تزئین کنید. آب لیمو  ، روغن زیتون  ، کمی نمک و فلفل را مخلوط کرده و روی سالاد بریزید. سپس سس مایونز را در قیف ریخته و روی سالاد را با آن تزیین کنید.

منبع : آشپزی ضیافت



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : شنبه 10 بهمن1388

سالاد سوسیس با سیب زمینی

مواد لازم:

سوسیس 250 گرم
سیب زمینی آب پز  نیم کیلو
خیار شور  200 گرم
نخود فرنگی پخته  نصف فنجان
سس مایونز  3 قاشق سوپخوری
شوید خرد شده  یک قاشق مرباخوری
پیازچه خرد شده  نصف فنجان
سرکه یا آب لیمو  3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون  3 قاشق سوپخوری
خردل  یک قاشق مرباخوری
فلفل و نمک  به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

 سیب زمینی  های آب پز را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید. سپس سس مایونز، روغن زیتون  ، آب لیمو  یا سرکه، شوید ، خردل ، فلفل و نمک را با هم مخلوط کنید و به سیب زمینی ها اضافه کنید.

سوسیس ها را حلقه حلقه کرده و کمی در روغن سرخ کنید. سپس همراه با خیار شو، پیازچه خرد شده و نخود فرنگی پخته به مواد قبلی افزوده و در ظرف سالاد بریزید و با یک گوجه فرنگی  گل شده و 2 ساقه نعنا یا جعفری تزئین آن را کنید.



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : چهارشنبه 7 بهمن1388

سالاد ذرت با مرغ


مواد لازم:

کنسرو ذرت  یک قوطی
مرغ پخته خرد شده  یک فنجان
خیار شور   عدد
نخود فرنگی  نصف فنجان
هویج آب پز  3 عدد
 کرفس خرد شده  یک فنجان
گوجه فرنگی خرد شده  یک فنجان
آب لیمو  3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون  3 قاشق سوپخوری
سس مخصوص گوشت  نصف فنجان
نمک و فلفل  به مقدار لازم

طرز تهیه:

خیار شور و هویج  آب پز را حلقه حلقه خرد می کنیم . سپس ذرت  ، مرغ خرد شده ، گوجه فرنگی  ، هویج ، نخود فرنگی ، کرفس  و خیار شور را باهم مخلوط می کنیم. آب لیمو  ، روغن زیتون  ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه می کنیم . در یک دیس گرد چند برگ کاهو قرار می دهیم و تمامی مواد آماده شده را روی برگ کاهو قرار می دهیم و روی آنها سس گوشت را می ریزیم.

می توانیم دور دیس را با چند تربچه گل شده و جعفری تزیین کنیم .

مواد لازم برای تهیه سس گوشت :

آب گوشت  2 فنجان
آرد  یک قاشق سوپخوری
کره یا روغن مایع  50 گرم
آب لیمو  2 قاشق سوپخوری
شوید خشک  یک قاشق مرباخوری
خردل  2 قاشق سوپخوری
شکر  یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل  به مقدار لازم

طرز تهیه سس گوشت :

آرد و کره یا روغن مایع را کمی تفت می دهیم. آب گوشت گرم شده را به تدریج به آرد اضافه می کنیم و مرتب سس را هم می زنیم تا صاف و یکنواخت شود. آب لیمو ، شکر ، خردل ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بر می داریم. شوید را به سس آماده شده اضافه می کنیم.

از این سس می توان برای سرو انواع گوشت های گرم و سرد استفاده نمود.

منبع : کتاب آشپزی ضیافت



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : چهارشنبه 7 بهمن1388

سالاد میگو


مواد لازم :

میگوی تمیز کرده  200 گرم
نخود فرنگی پخته  نصف فنجان
تخم مرغ آب پز  3 عدد
مغز کاهو یا کرفس خرد شده  2 فنجان
گوجه فرنگی  2 عدد متوسط
سس برنز  یک فنجان

طرز تهیه:

ظرف مناسبی را در نظر می گیریم و مغز کاهو یا کرفس  خرد شده را در وسط ظرف قرار می دهیم تا بقیه مواد را روی آن بچینیم .

میگوها را کمی در روغن سرخ می کنیم . گوجه فرنگی  را خرد می کنیم یا به شکل حلقه ای برش می دهیم. تخم مرغ  های آب پز را نیز چهار قاچ می کنیم.

سپس به ترتیب میگوها ، گوجه فرنگی ، نخود فرنگی و تخم مرغ  ها را در ظرف مورد نظر روی کاهو یا کرفس قرار می دهیم. در این مرحله می توانیم سس برنز را روی سالاد بریزیم یا در ظرف مخصوص سس بریزیم و کنار سالاد قرار دهیم.

مواد لازم برای تهیه سس برنز :

کره  50 گرم
خامه  50 گرم
خردل  یک قاشق مربا خوری
سرکه یا آب لیمو  نصف فنجان
پودر سیر یا سیر کاملاً خرد شده  یک قاشق مربا خوری
قارچ کاملاً خرد شده  یک فنجان
پودر نعنا خشک  یک قاشق سوپخوری
سس مایونز  یک قاشق سوپخوری
نمک  به میزان لازم

طرز تهیه سس برنز :

کره را روی حرارت آب کرده و قارچ  را کمی در آن تفت می دهیم. سپس سیر  را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. نعنا خشک و آب لیمو  یا سرکه را روی مخلوط قارچ و سیر می ریزیم و ظرف را از روی حرارت بر می داریم . سپس سس مایونز ، خامه و خردل را با هم مخلوط می کنیم و با کمی نمک به مواد قبلی اضافه می کنیم.

این سس بسیار خوشمزه است و با انواع گوشت های سفید ، به خصوص برای گرفتن بوی ماهی  و میگو به مصرف می رسد.

منبع : کتاب آشپزی ضیافت



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : شنبه 3 بهمن1388

سالاد لوبیا چیتی


مواد لازم:

لوبیا چیتی پخته یک فنجان
مغز کاهو خرد شده یک فنجان
مغز کرفس خرد شده یک فنجان
 سیب زمینی  پخته و خرد شده یک فنجان
خیارشور خرد شده نصف فنجان
 لبوی  خرد شده نصف فنجان
روغن زیتون  و آبلیمو از هر کدام3 قاشق  سوپخوری
نمک و فلفل بقدر دلخواه

طرز تهیه:

موادی که برای سالاد تهیه کرده ایم را در ظرف سالاد می ریزیم . سپس روغن زیتون ، آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه می کنیم و بعد از به هم زدن به سالاد  اضافه می کنیم .(در صورت تمایل می توانید روی سالاد را با تخم مرغ ورقه ورقه شده تزئین نمایید)



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : یکشنبه 27 دی1388

سالاد کولسلا

(COLESLAW SALAD)


مواد لازم برای 4نفر:

250 گرم

کلم سفید خلال خردشده

1 عدد کوچک

پیاز خلال خردشده

1 عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای سبز خردشده

1عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای قرمز خردشده

1عدد بزرگ

هویج رنده شده

50 گرم

حبه‌ی انگور

6قاشق غذاخوری

ماست کم‌چرب پاستوریزه

1قاشق غذاخوری

سس فرانسوی کم‌چرب

روش تهیه:

کلم، پیاز، فلفل قرمز و سبز، هویج و انگور را با هم در یک کاسه مخلوط کنید. سپس ماست و سس فرانسوی را با سبزی‌جات اضافه کرده وهم بزنید. پس از آن سالاد را در ظرف مخصوص سرو قرار داده و روی آن مقداری جعفری خرد شده بپاشید و سرو کنید.

مواد لازم برای سس فرانسوی:

2قاشق غذاخوری

روغن زیتون

3قاشق غذاخوری

سرکه

یک دوم قاشق چای‌خوری

پودرخردل

یک دوم قاشق چای‌خوری

شکر

به‌مقدارلازم

نمک و فلفل

روش تهیه سس:

تمام مواد را با هم به‌خوبی مخلوط کنید و سپس مورد استفاده قرار دهید.



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : شنبه 19 دی1388

سالاد اندونزی

سالاد اندونزی

این یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه است که برای وعده غذایی شام یا در مهمانی ها، به جای سالاد الویه می توانید این سالاد را استفاده کنید تا به برنامه ی غذایی تان تنوع ببخشید.

 

مواد لازم :

سیب زمینی   نیم كیلو

گوجه فرنگی   2 عدد متوسط

نخود فرنگی پخته  200 گرم

كالباس   300 گرم

خیار شور   300 گرم

سس مایونز   به میزان لازم

گل کلم پخته شده  300 گرم

هویج پخته شده  250 گرم

 

طرز تهیه :

ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و به قطعات ریز خرد كنید.

گوجه فرنگی، کالباس، خیارشور، گل کلم و هویج پخته را خرد کنید.

سپس تمام مواد را با هم مخلوط نمایید. در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده هم می توانید اضافه کنید.

سالاد را در یخچال قرار دهید و پس از گذشت حداقل 5 ساعت، سالاد را مصرف نمایید.

سایت سیمرغ


ارسال توسط سارا

آموزش آسان آشپزی و شیرنی پزی به صورت نرم افزار 

شامل : آموزش آسان آشپزی - کاملترین مجموعه آموزش آشپزی

دستور تهیه انوع دسرها و سوپها - قابلیت جستجو از روی نام غذا

دستور تهیه انواع سالادهای فصل - خواص مختلف مواد خوراکی

دستور تهیه 900 غذای متنوع

دستور تهیه انوع دسرها

 قابلیت جستجو از روی نام غذا

1 CD -  قیمت : 3800 تومان



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : چهارشنبه 15 مهر1388

عکسهای زیبا از تزئین سالاد الویه

عکسهای زیبا از تزئین سالاد الویه



ادامه مطلب...
ارسال توسط سارا
 
تاريخ : چهارشنبه 15 مهر1388
سالاد لوبیا سبز با کنجد و سیر

مواد لازم:
لوبیا سبز ........................................... نیم کیلو
فلفل قرمز.......................................... ... نوک قاشق چای خوری
بادام زمینی بو داده خرد شده................ ۲ قاشق غذاخوری
سیر ................................................ ۲ حبه
گوجه فرنگی از وسط نصف شده ........... چند عدد
نمک و فلفل ..................................... به میزان لازم
روغن زیتون ...................................... یک چهارم پیمانه
روغن کنجد....................................... ۲ قاشق غذاخوری



ادامه مطلب...
ارسال توسط سارا
 
تاريخ : چهارشنبه 15 مهر1388

مواد لازم برای 6 نفر:

گریپ فروت درشت 6 عدد
مغز گردوی درشت خرد شده 1 فنجان
شکر 1 تا 2 قاشق سوپ‌خوری
روغن زیتون نصف فنجان
نمک به مقدار کم
کاهوی گرد مخصوص سالاد 1 عدد

طرز تهیه:

گریپ فروت را پوست کنده و پر ‌کنید. با قیچی سر پرها را ببرید. دقت کنید بدون له شدگی پوست آنها را بگیرید.
برگ‌های کاهو را بشویید و خشک ‌کنید و کف و دور ظرف گود مناسبی بچینید.
پرهای گریپ فروت را در ظرف روی کاهو به طور منظم بریزید. گردو را روی آن بپاشید، دو سه پر از گریپ فروت را له کنید و از صافی رد ‌نمایید.
آب آن را با شکر و کمی‌نمک و روغن زیتون مخلوط نموده و موقع صرف سالاد روی آن بریزید.

ارسال توسط سارا
 
تاريخ : چهارشنبه 15 مهر1388
سالاد ذرت:

مواد لازم :
ذرت پخته شده :: يك ليوان
هويج پخته شده :: نصف ليوان
نخود سبز پخته شده :: یك ليوان
كاهوي خرد شده :: يك ليوان
مغز پرتقال خرد شده :: يك ليوان
كالباس :: 100گرم
خامه :: 100گرم
سس مايونز :: 100گرم
شكر :: 2 قاشق غذا خوري
آبليمو :: 2 قاشق غذا خوري
نمك :: نصف قاشق مربا خوري


طرز تهيه :
براي پخت ذرت، بلال را با چوب آن درديگ زودپز با مقداري نمك مي ريزيم كه درمدت 2 ساعت خواهد پخت. سس مايونز، خامه، آبليمو، نمك و شكر را مخلوط مي كنيم. نخود سبز، ذرت، كاهو و هويج و مغز پرتقال خرد شده را نيز با هم مخلوط مي كنيم.سپس اين مواد را در ظرفي ريخته و روي آن را با سس و هويج تزئين مي كنيم .


نكات تغذيه اي:
* اين سالاد پر كالري ، براي افراد كم اشتها به خصوص كودكان كم اشتها مناسب است.
* دراين سالاد از هويج پخته استفاده شده است و همان طوري كه در بخش دانستني هاي تغذيه آمده است، خواص آنتي اكسيداني هويج پخته از هويج خام بيشتر است.
* سعي كنيد از كالباسي استفاده كنيد كه داراي مارك تجاري معتبر و استاندارد باشد.
* به علت وجود خامه و سس و كالباس در اين سالاد ، سعي كنيد كه آن را به مدت طولاني نگهداري نكنيد و آن را به مقدار مصرف براي يك وعده غذايي تهيه نماييد .
* اين سالاد، يك غذاي سرد است كه مي توان آن را با نان باگت براي كودكان سرو كرد.
* انرژي كل غذا، 1630 كالري است كه اگر توسط 4 نفر ميل شود، سهم هرفرد به طورمتوسط 407 كالري
است .

ارسال توسط سارا
 
تاريخ : چهارشنبه 15 مهر1388

سالاد مرغ


موادلازم :

سینه مرغ یک عدد کامل
قارچ نیم کیلو
چیپس خلال یک بسته
پیاز سرخ شده سه قاشق غذاخوری
سس مایونز به مقدار دلخواه
نمک و زردچوبه به مقدار لازم


طرز تهیه :
سینه مرغ را می پزیم و ریش‌ریش می‌کنیم.
سپس آن‌را با پیاز سرخ شده مخلوط کرده و کمی روغن زیتون به آن اضافه می کنیم و آن‌را تفت می‌دهیم. مرغ نباید خیلی سرخ شود، فقط به اندازه ای که با پیازداغ و روغن مخلوط شود.
کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم و آن را کنار می‌گذاریم.
سپس قارچ را با حرارت زیاد می‌پزیم تا آب آن خشک شود. برای این‌که رنگ قارچ تیره نشود، یک قاشق آب‌لیمو به آن اضافه می‌کنیم و با کمی نمک می‌پزیم.

اگر به قارچ، دو حبه سیر خرد شده اضافه کنید خوش طعم می‌شود.
وقتی آب قارچ کاملا خشک شد، کمی روغن زیتون اضافه می‌کنیم و آن‌را کمی تفت می‌دهیم.
مرغ پخته شده، قارچ و چیپس خلال را با هم مخلوط کرده و سس مایونز به آن اضافه می‌کنیم. مقدار سس بستگی به ذائقه خودتان دارد.
این سالاد بسیار راحت و سریع آماده می‌شود و یک غذای کامل و بسیار خوشمزه است.
امتحان کنید مطمئن باشید خوشتان می‌آید.

نکته:
این سالاد در واقع "چیکن استروگانف" است که به جای "خامه" از "سس مایونز" استفاده کردم. چون می‌خواستم با اسم فارسی به کار ببرم سالاد مرغ نوشتم فکر می‌کنم بهتر از چیکن استروگانف باشد.
می‌توانید این سالاد را با خامه هم درست کنید و به همین خوشمزگی است.



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : چهارشنبه 15 مهر1388

عکس: تزیین سالاد الویه مخصوص جشن تولد



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : جمعه 20 شهریور1388
سالاد غذائیست مطبوع و لذیذ كه علاوه بر داشتن مواد مغذی اشتهای انسان را برای خوردن غذاهای دیگر تحریك مینماید و بهمین دلیل اغلب سالادها را در اول قبل از هر غذائی سرو میكنند با خوردن سالاد میتوانیم سلامتی خود را تامین نمائیم .www.beterkoonim.com  نكات لازم در مورد تهیه سالادها
علاوه بر اینكه سالاد مطبوع و لذیذ میباشد دارای ویتامین های مختلف و مواد معدنی فراوانی هم میباشد كه بودن یكنوع آن هر روز سر میز از جمله غذای لازم و واجب است.
سالاد انواع و اقسام دارد در هر فصل و موقعیت فرق میكند میتوانیم سالاد را بعنوان پیش غذائی یا غذای اصلی و یا با غذا و همچنین بعنوان دسر میل كنیم
انواع سالاد :
پیش غذائی یا اردور مثل سالاد گوجه فرنگی تخم مرغ و یا سبزیهای تازه یا ساردین و همچنین سالادهائی كه از بعضی حیوانات دریائی میتوان درست كرد.
سالادهائی كه باید با غذا خورد - سالاد كاهو - و سالادهای سبز دیگر مثل اندیو اسفناج - بلاغ اوتی و كنگر خام (كنكر خام سبزی ایست بسیار مفید كه تا بحال فقط برای خورش و ماست و كنگر استفاده میكردیم و در هر دو وضع از پخته آن استفاده مینمودیم حال ما میتوانیم كنگر خام را مثل سبزیهای دیگر سالاد كنیم كه هم مفید است و هم تنوعی در سالادهای امروزی بوجود آمده و كبد را هم سالم نگاه میدارد.)
سالادهای میوه با ژله و یا با مایونز - كلم پیچ سفید و یا قرمز كه هر دو بسیار لذیذ و مفیدند و گذشته از اینكه در نظافت و شستشوی آن باید فوق العاده دقت كنیم میباید در موقع بریدن آنهم كارد تیزی بكار ببریم زیرا كلم دارای ویتامینهای مختلف و مواد معدنی است كه در موقع بریدن و خرد كردن اگر كارد كند باشد آب كلم بیرون آمده تمام ویتامین آن با آب آن خارج میشود و بقیه اش برای خوردن چندان مفید نیست تمام این سالادها را میتوان با سس های مختلف مایونز - سس فرانسه یا مایونز شخته درست كرده آماده نمود.
سالادهائی كه بعوض غذای اصلی میتوان از آنها استفاده كرد مثل سالاد تخم مرغ - گوشت و مایونز - سالاد سیب زمینی و مرغ و مایونز - سالاد ماكارونی وسالاد لوبیا چیتی - سالاد بعضی حیوانات دریائی - سالاد مخلوط هم است كه گاهی میتوان از سبزیجات باقیمانده درست بنمائیم .
سالادهائی كه بعنوان دسر میتوان از آن استفاده نمود سالاد میوه و گاهی بعوض مایونز از خامه و شكر و یكنوع سس مخصوص دسر استفاده میكنیم و همچنین میوه و ژله كه از ژلاتین شیرین درست شده است .
سالادهائیكه مخصوص مهمانی است مثل سالاد آناناس - سالاد طالبی و یا سالادهای دیگر كه بطور مجلل میتوان تزئین نمود.
روش سرو كردن انواع سالاد :
الف - اگر بخواهیم سالاد را اول سرو كنیم و تنها خورده شود باید قبل از اینكه افراد سز میز میایند در كاسه یا بشقاب مخصوص سالاد بطوریكه انفرادی كشیده و برای هر نفر در جلو ، وسط آنجائیكه بشقاب غذا گذارده میشود قرار دهیم.
ب - اگر بخواهیم سالاد را با غذا بخوریم در طرف دست چپ بشقابی قرار میدهیم كه مخصوص سالاد باشد و بعدا سالاد را سرو میكنیم و هر كسی برای خودش بر میدارد و ما میتوانیم ظرف سالاد را بیكدیگر رد كنیم .
ج - اگر برای بشقاب سالاد جا نبود و میز شلوغ بود باید از بشقاب نان كه قسمت چپ بالای چنگال قرار گرفته است استفاده نمائیم و از بشقاب نان صرف نظر كنیم. سس سالاد را میتوان داخل سالاد نمود و یا علیحده سرو كرد - البته اگر سس را علیحده سرو كنیم سالاد تردتر و قشنگ تر و تازه تر خواهد ماند و میتوانیم بعدا پس از سرو سالاد سس را هم دور بگردانیم.
د - سالاد را میتوان داخل برگ كاهو و یا برگ كلم سرو كرد و اغلب اشخاص در شك و تردید هستند كه آیا میتوانند برگ كاهو و یا كلم را هم بخورند البته برگ كاهو و كلم بسیار نافع و لذیذ و خوبست و میتوان پس از خوردن سالاد داخل آن از برگ كاهو یا كلم هم استفاده نمود.
برای تهیه سالادها به نكات ذیل توجه كامل داشته باشید :
سس سالاد باید نزدیك صرف سالاد با آن مخلوط شود زیرا در صورتیكه سس زودتر در سالاد بریزیم سبزیها پلاسیده میشوند و آب میاندازند.
سركه سالاد بطور متوسط باید یك سوم روغن زیتون باشد مگر آنكه سالاد را ترش تر دوست داشته باشیم.
نمك و فلفل را باید در سركه حل كنیم و بعد روغن روغن زیتون را بآن اضافه نمائیم .
در صورتیكه بخواهیم در سالاد سیب زمینی بریزیم ، سیب زمینی را اول با سركه و نمك و فلفل مخلوط میكنیم ، بعد روغن زیتون را میریزیم زیرا در اینصورت ترشی بهتر جذب سیب زمینی میشود.
در صورت مصرف كنسرو قارچ احتیاج بسرخ كردن ندارد.



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : جمعه 20 شهریور1388

شما حتما در خانه با غذای خود سالاد میل می كنید ، ولی بیشتر ما سالاد را با كمی كاهو ، خیار و گوجه ریز شده و بعضی مخلفات دیگر می شناسیم ؛ در صورتی كه سالادها دنیای وسیعی دارند . ما انواع سالادهای خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد ؛ البته ممكن است درست كردن آنها در ابتدای كار زمان زیادی از شما بگیرد ولی پس از چندبار تهیه ، درست كردن آن آسانتر از سالادهای معمولی خواهد شد. www.beterkoonim.com طرز تهیه سالاد گل كلم

به عنوان اولین آموزش ، این سالاد جالب را كه برای افراد با فشار خون بالا و كلسترول بالا تنظیم شده مطالعه كنید و از درست كردن آن لذت ببرید .

"مواد لازم"

1عدد

پیاز قرمز

1 فنجان

عدس پخته شده

4عدد

هویج

2 قاشق غذا خوری

جعفری خردشده

4حبه

سیر ساطوری شده

1 قاشق غذا خوری

روغن زیتون

یك سوم فنجان

سركه سیب

1عدد

لیمو ترش تازه یا نارنج

2قاشق غذا خوری

ریحان خشك قرمز

50 گرم

پنیر(رنده شده بدون نمك و كم چربی)

1عدد متوسط

گل كلم

طرز تهیه:

گل كلم را بشوئید و آن را به قسمت های كوچك خرد كنید ، سپس آنها را به مدت 8 دقیقه بخار پز نمایید . پیاز ، عدس پخته، سیر، هویج و جعفری را به آن اضافه كرده و مخلوط نمایید .

در ظرف دیگری روغن زیتون ، لیمو ترش و ریحان را خوب مخلوط كرده و روی سبزیجات بریزید ، ظرف را داخل یخچال گذاشته و اجازه دهید تا كمی جا بیفتد . سپس آن را مصرف كنید ، می توانید پنیر را نیز برای تزئین روی سالاد بپاشید.

روش بخار پز سبزیجات:

سبزیجات دلخواه خود را پس از شستن در یك آبكش فلزی ریخته و آبكش راروی قابلمه ای كه محتوی آب جوش است قرار دهید به طوری كه آبكش با آب درون قابلمه تماس پیدا نكند و بالاتر از سطح آب قرار گیرد . در ِقابلمه را روی آبكش محتوی سبزیجات بگذارید و به مدت 7 الی 10 دقیقه حرارت دهید ، سپس آنرا از روی حرارت برداشته و سبزیجات را درون ظرفی كه محتوی آب یخ است بریزید و بلافاصله دوباره آبكش كنید.

نكات تغذیه ای :

این سالاد لذیذ از این جهت كه روغن به كار رفته در آن 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون است و لیمو ترش آن فشار را پائین می آورد برای افراد با فشار خون و كلسترول بالا مناسب است . كلم از سبزیجاتی است كه برای عملكرد بهتر روده ها مفید هستند . در كسانی كه كلم موجب نفخ روده آنان نمی شود ، كلم یبوست را از بین می برد.

كلم؛ رخسار را جلا می دهد و خواب آور خوبی است . كلم پخته ، عرق زیاد را از بین می برد ، درمان سرفه و درد زانو است و سر درد را تسكین می دهد.

میزان ویتامینC این سالاد بالاست . این سالاد 100 گرم كلم و 50 گرم ویتامینC دارد ، همچنین دارای ویتامینA به میزان مناسبی است.

اسالاد كلم یك شام خوشمزه برای افرادی است كه در رژیم هستند . كل سالاد دارای 400 كالری است و چون دارای كلم می باشد هضم آن طول می كشد و فرد را برای مدت طولانی سیر نگه می دارد.



ارسال توسط سارا

 

سالاد

هیچ گاه از قبل به سالاد کاهو نمک نزنید و هنگامی كه می‌خواهید آن را سرو كنید، به آن نمك بزنید، زیرا نمك، تازگی و طراوت كاهو را گرفته و برگ‌های آن را سخت و زمخت می‌كند.

همیشه همه اجزای لازم برای چاشنی سالاد از جمله روغن زیتون و سركه را در یك شیشه دهان‌گشاد كه درش بسته می‌شود(مثل شیشه مربا) بریزید، یك قطعه یخ داخل آن بیندازید و درش را محكم ببندید.

سپس آن را تكان دهید تا خوب مخلوط شود.

سپس یخ را از آن خارج سازید. با این روش چاشنی سالاد فوق‌العاده نرم شده و با هم می‌آمیزد.

سپس سبزیجات سالاد را داخل یك كیسه پلاستیكی قرار دهید و چاشنی آماده شده را روی آن بریزید و خوب تكان دهید تا

سالاد

همه اجزای سالاد به این چاشنی آغشته شود. به این ترتیب سالاد خوشمزه‌ای به دست خواهد آمد.

خیار سالاد را با پوست خرد كنید. پوست خیار طعم جالبی به سالاد می‌دهد.

برای آن كه سالاد خوشمزه‌ای داشته باشید، یك حبه سیر را له كرده، قبل از آن كه اجزای سالاد را در ظرف سالاد خوری بریزید، سیر را به آن بمالید. سالاد شما طعم مطبوعی از سیر به خود خواهد گرفت.

برای هم زدن سس به جای قاشق از چنگال استفاده كنید، زیرا به این ترتیب سس صاف‌تر شده و گلوله نخواهد شد.

برای آن كه سس خود را پُررنگ‌تر كنید، مقدار كمی آرد را در ماهی‌تابه سرخ كنید و به تدریج به سس اضافه كنید.

برای غلیظ ‌تر كردن سس‌ سالاد می‌توانید از آرد استفاده كنید. برای این منظور مقداری آرد را در آب حل كنید و به صورت خمیر رقیقی در آورده و به تدریج به سس اضافه كنید.

جام جم


ارسال توسط سارا
 
تاريخ : دوشنبه 14 اردیبهشت1388
سالاد شیرازی

مواد لازم بری 2 تا 3 نفر:
خیار متوسط                       3 عدد

گوجه فرنگی متوسط          2 عدد

پیاز متوسط                        2 عدد

آبلیموی یا آبغوره                 نصف استکان

نمک                                  کمی

 
 
طرز تهیه:
خیار، گوجه فرنگی و پیاز را ریز خرد کنید.

سپس آنها را با هم مخلوط کنید.

بسته به نوع ذائقه تان، آبلیمو یا آبغوره یا مخلوط هر دو را به سالاد اضافه کنید.

کمی هم نمک بزنید، فقط سعی کنید نمک آن زیاد نشود.

در صورت دلخواه می توانید کمی روغن زیتون یا پودر نعنا خشک هم به سالاد بیفزایید. افزودن پودر نعنا برای از بین بردن طبع سرد خیار و گوجه فرنگی، خوب است.

 حداقل 10 دقیقه قبل از سرو کردن، سالاد را در یخچال قرار دهید.

این سالاد بسیار خوشمزه و باب طبع بسیاری از ایرانی هاست، به خصوص با غذاهایی مثل قورمه سبزی و کباب تابه ای، خیلی مزه می دهد.



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : سه شنبه 17 دی1387

 

سالاد گریپ فروت

مواد لازم برای 6 نفر:

گریپ فروت درشت                      6 عدد

مغز گردوی درشت خرد شده         1 فنجان

شکر                                        1 تا 2 قاشق سوپ‌خوری

روغن زیتون                               نصف فنجان

نمک                                        به مقدار کم

کاهوی گرد مخصوص سالاد          1 عدد

 

طرز تهیه:

گریپ فروت را پوست کنده و پر ‌کنید. با قیچی سر پرها را ببرید. دقت کنید بدون له شدگی پوست آنها را بگیرید.

برگ‌های کاهو را بشویید و خشک ‌کنید و کف و دور ظرف گود مناسبی بچینید.

پرهای گریپ فروت را در ظرف روی کاهو به طور منظم بریزید. گردو را روی آن بپاشید، دو سه پر از گریپ فروت را له کنید و از صافی رد ‌نمایید.

آب آن را با شکر و کمی‌نمک و روغن زیتون مخلوط نموده و موقع صرف سالاد روی آن بریزید.

مژده پورمسلمی - کارشناس تغذیه


ارسال توسط سارا
 
تاريخ : یکشنبه 24 شهریور1387

 

مواد لازم

 2لیوان

سیب زمینی پخته و خرد شده

1 لیوان

نخود سبز پخته

یک دوم لیوان

لبو یا هویج پخته و خرد شده

1 لیوان یا 1 قوطی تن ماهی

کالباس خرد شده یا تن ماهی

یک دوم لیوان

سبزی خرد شده( نعناع، جعفری و ترخون)

یک دوم لیوان

خیارشور

3 تا 4 قاشق غذا خوری

سرکه

یک دوم شیشه سس280 گرمی

سس مایونز

به مقدار کافی

نمک و فلفل

طرز تهیه:

سیب زمینی پخته را با نخود سبز پخته، لبو یا هویج پخته ( در تابستان بجای لبو از هویج می توان استفاده کرد) و کالباس یا تن ماهی بدون روغن مخلوط می کنیم.سس مایونز را با سرکه، نمک، فلفل و سبزیجات خرد شده و خیار شور مخلوط می کنیم . مواد قبلی را داخل سس ریخته و بهم می زنیم سالاد را در یک ظرف ریخته و می توان روی آن را با گوجه فرنگی و خیار شور و کالباس حلقه شده تزئین کرد. لازم به یادآوری است که می توان به جای ترخون ونعنای تازه، از خشک شده آنها استفاده کرد. سیب زمینی را هم بدون آب و با ریختن مقداری نمک به ته ظرف می توان پخت.

نکات تغذیه ای

این سالاد منبع مناسبی از پروتئین است. اگر از تن ماهی در تهیه آن استفاده شود، به دلیل موجود بودن چربی غیر اشباع امگا 3 در تن ماهی، برای، پیشگیری از بیماریهای قلبی بسیار مفید است همچنین به دلیل رنگ متنوع مواد تشکیل دهنده سالاد و تهیه آن بصورت سرد، برای کودکان غذایی جذاب و خوشایند خواهد بود.

این سالاد دارای 2160 کالری انرژی می باشد. اگر 6 نفر آن را میل کنند، بطور متوسط سهم هر فرد از انرژی 360 کالری می باشد.



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : شنبه 5 مرداد1387
( برای فشار خون بالا و كلسترول بالا )

مواد لازم:

1فنجان

پیازچه خرد شده

1فنجان

خیار خرد شده

5/1 فنجان

هویج رنده یا خلال شده نازك

1فنجان

قارچ ورقه شده

1فنجان

كرفس خرد شده نازك

1 فنجان

گل كلم خرد شده ریز

5 عدد

گوجه فرنگی

1قاشق غذاخوری

برگ تربچه ریز شده

1قاشق غذخوری

شاهی آبی یا جعفری ریز شده

طرز تهیه:

پیازچه، خیار، هویج، قارچ، كرفس و گل كلم را پس از شستشو خرد كرده و با هم مخلوط كنید.

سپس گوجه فرنگی خرد شده را به سالاد اضافه كنید.گوجه فرنگی در این سالاد باید كاملاً رسیده و شیرین باشد و زیاد خرد نشود. برگ تربچه ریز شده و شاهی آبی یا جعفری را روی آن بریزید و خوب مخلوط كنید.

مواد لازم برای سس سالاد:

2 حبه

سیر ریزشده

1 قاشق غذاخوری

تربچه ریزشده

2 قاشق غذاخوری

آب لیموترش تازه

1 قاشق غذاخوری

سركه سیب

1 قاشق غذاخوری

عسل

1 قاشق غذاخوری

پودر خردل

1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

1 قاشق غذاخوری

ماست كم چرب

به مقدار لازم

نمك و فلفل

طرز تهیه:

ماست و عسل را در ظرفی جدا گانه با چنگال خوب هم بزنید و به تدریج آب لیمو ترش و سركه سیب را به آن اضافه كنید. پودر خردل، روغن زیتون، نمك و فلفل را نیز به مایع افزوده و در مرحله آخرتربچه و سیر ریز شده را به آن اضافه  كنید و در یخچال بگذارید. بعد از10 دقیقه سس را از یخچال بیرون آورده و دوباره هم بزنید تا سس به طور كامل آماده شود.

سالاد را می توانید در كاسه ای با برگ های تازه كاهو تزیین كنید. سس را نیز می توانید جدا و یا روی سالاد استفاده كنید.

نكات تغذیه ای :

مصرف منابع محتوی فیبر موجب كاهش كلسترول خون می شوند ، انواع مختلف فیبرها ( مواد غیر قابل هضم ) درمواد غذایی گیاهی موجوداند . ولی نوعی از فیبر كه بیشترین اثر را بر كاهش كلسترول خون دارد ، پكتین نام دارد . منابع غنی از پكتین عبارتند از : سیب ، مركبات مثل پرتقال، لیمو و گریپ فروت ، توت فرنگی ، هویج و غلات سبوس دار .

این سالاد به علت دارا بودن انواع مختلف سبزیجات ، مقادیر فراوانی فیبر غذایی دارد. همچنین دارای پتاسیم خوبی است كه در كاهش فشار خون موثر است.

فقط توجه داشته باشید افراد با فشار خون بالا حتماً سیر را در سس سالاد استفاده كرده و مقدار نمك را نیز كم كنند.

كارشناس تغذیه تبیان



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : شنبه 5 مرداد1387

 

موادلازم:

2 فنجان

كلم بروكلی

2 عدد

تخم مرغ آب پز

3 عدد

گوجه فرنگی

2 فنجان

لوبیای قرمز

2 فنجان

جوانه ماش

1 فنجان رنده شده

پنیر پیتزا

به مقدار كافی

روغن زیتون

به مقدار كافی

آب نارنج

به مقدار لازم

نمك و فلفل

طرز تهیه:

كلم بروكلی را بخارپز و خرد كرده و در ظرفی بریزید. تخم مرغ را آب پز كرده و خرد كنید. گوجه فرنگی شیرین و رسیده را خرد كرده و به ظرف سالاد اضافه كنید.

لوبیا قرمز را كه قبلاً پخته اید، به مواد اضافه كنید. جوانه ماش را نیز بیفزایید و در مرحله آخر پنیر پیتزا را رنده كرده و به سالاد اضافه كنید.

كمی روغن زیتون و آب نارنج را با نمك و فلفل در ظرفی جداگانه خوب هم بزنید و روی سالاد بریزید. سالاد را در یخچال به مدت 15 دقیقه بگذارید، سپس میل كنید.

نكات تغذیه ای :

كلم بروكلی یكی از سبزیجات بسیار با ارزش است كه سرشار از مواد مغذی می باشد و فواید بی شماری در ارتقاء سلامتی انسان دارد.

مواد مغذی و سایر موادی را كه در بروكلی وجود دارند و اثرات زیادی در پیشگیری از بیماری ها دارند، به ترتیب زیر برای شما بیان می كنیم:

1- بروكلی دارای ماده ای بنام سولفورافان (sulforaphane) است كه تعداد ،اندازه و تكثیر تومورهای سرطانی را به نحو چشمگیری كاهش می دهد. در نتیجه از ابتلا به سرطان به خصوص سرطان های سینه، معده، روده بزرگ، ركتوم و ریه ها در انسان پیشگیری می كند.

2- بروكلی دارای مقادیر زیادی فیبر، كاروتنوئید، ویتامینA، ویتامینC  و ویتامینKمی باشد كه باعث پیشگیری از سرطان معده و روده می شوند.

3- بروكلی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ویتامینC، فیبر و بتاكاروتن( پیش ساز ویتامینA) یك آنتی اكسیدان قوی محسوب می شود كه از اثرات مخرب رادیكال های آزاد در بدن پیشگیری می كند. در نتیجه از بروز بیماری هایی مثل انواع سرطان، آلزایمر(فراموشی دوران پیری)، بیماریهای قلبی، آرتریت( التهاب مفاصل) پیشگیری كرده و فرآیند پیری را به تاخیر می اندازد.

4- فیبر غذایی بالای موجود در بروكلی برای افراد دیابتی بسیار مفید است و افراد دیابتی برای كنترل بیماری خود بایستی این سبزی با ارزش را در وعده های غذایی خود قرار دهند.

5- كلسیم موجود دربروكلی، به همان میزان كلسیم موجود در شیر است، در نتیجه مصرف آن برای افرادی كه دچار پوكی استخوان یا كمبود كلسیم هستند، بسیار مفید است. ولی چون شیر علاوه بر كلسیم، دارای ویتامینD نیز می باشد كه به جذب كلسیم در بدن كمك می كند، به عنوان منبع بهتری برای رفع پوكی استخوان مطرح می شود.

* منبع : مطالب برگرفته از سایت gardensablaze



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : یکشنبه 5 خرداد1387

 

مواد لازم:

سوسیس 250 گرم
سیب زمینی آب پز  نیم کیلو
خیار شور  200 گرم
نخود فرنگی پخته  نصف فنجان
سس مایونز  3 قاشق سوپخوری
شوید خرد شده  یک قاشق مرباخوری
پیازچه خرد شده  نصف فنجان
سرکه یا آب لیمو  3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون  3 قاشق سوپخوری
خردل  یک قاشق مرباخوری
فلفل و نمک  به مقدار دلخواه

طرز تهیه :

 سیب زمینی  های آب پز را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید. سپس سس مایونز، روغن زیتون  ، آب لیمو  یا سرکه، شوید ، خردل ، فلفل و نمک را با هم مخلوط کنید و به سیب زمینی ها اضافه کنید.

سوسیس ها را حلقه حلقه کرده و کمی در روغن سرخ کنید. سپس همراه با خیار شو، پیازچه خرد شده و نخود فرنگی پخته به مواد قبلی افزوده و در ظرف سالاد بریزید و با یک گوجه فرنگی  گل شده و 2 ساقه نعنا یا جعفری تزئین آن را کنید.



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : پنجشنبه 22 فروردین1387

 

مواد لازم برای 6 نفر:

450 گرم

مرغ پخته
 یك چهارم پیمانه مایونز
یك چهارم پیمانه ماست پاستوریزه
یك قاشق چای خوری پودرفلفل قرمز
یك دوم قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی
یك قاشق مرباخوری پیاز ریز رنده شده
یك عدد فلفل دلمه ای سبز نازك خلال شده
یك عدد فلفل دلمه ای قرمز نازك خلال شده

180 گرم

ذرت پخته

180 گرم

برنج پخته

طرز تهیه:

مرغ را به صورت خلالی خرد می كنیم و در كاسه ای می ریزیم. سپس مایونز، ماست، پودر فلفل، رب گوجه فرنگی و پیاز رنده را با هم مخلوط می كنیم و می گذاریم كمی بماند. پس از آن با مرغ مخلوط كرده و فلفل دلمه ای ها و ذرت را اضافه می كنیم.

این سالاد آماده سرو است كه می توان آن را به طور دلخواه، با برنج یا نان خورد.

نكات تغذیه ای :

فلفل یكی از سبزیجاتی است كه دارای بیشترین مقدار ویتامین در دنیا می باشد. به عنوان مثال فلفل قرمز 5 برابر لیمو ترش ویتامینC دارد. همچنین مقدار ویتامینهایA ، B1 ،B2 وP ( بیوفلاوونوئیدها) در فلفل زیاد است. البته بعضی از ویتامین های فلفل، در موقع خشك كردن آن از بین می روند.

 بیوفلاوونوئیدها كه ویتامینP نیز نامیده می شوند ، باعث تقویت عمل ویتامینC در بدن می شوند بنابراین بایستی با یكدیگر مصرف شوند. بدن قادر به ساختن این مواد نیست و بایستی از طریق غذا دریافت شوند.

این مواد در صدمات ورزشی استفاده شده  و باعث بهبود و تخفیف درد در این موارد می شود.همچنین درد پاها و قسمت میانی پشت بدن و علائم خونریزی طولانی مدت، كاهش كلسیم سرم و تب خال دهان را بهبود می بخشد.



ارسال توسط سارا

عکس