X
تبلیغات
روش های پخت انواع غذا های ایرانی - غذاهای رژیمی
روش های پخت انواع غذا های ایرانی
روش های پخت انواع غذا های ایرانی , انواع خورشت, انواع سوپ و آش , انواع دسر , غذا های دریایی و ....

موبر دائمی SunDip یا همان smoth away

براي توضيحات و تصاوير بيشتر اينجا را کليک کنيد...

قيمت : فقط 6800 تومان

عکس تبلیغات

===========================

عکس تبلیغات

 لاغر شدن بدون زحمت و دردسر

 لاغري فقط با نوشيدن يك فنجان چاي باورتون ميشه؟!!

کاهش 3 الی 7 کيلو گرم وزن در ماه

قیمت فقـط : 23000 تـومان

 برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک کنید

عکس تبلیغات

===========================

جنجالي ترين مستندهاي تاريخ ایران

برای مشاهده لیست 30 مستند کلیک کنید

قیمت: فقط 8.900 تومان

عکس تبلیغات

===========================

ساعت CK مدل بند حصیری

ساعت مچی CK مدل بند حصیری مخصوص خانوم های شیک پوش

قیمت استثنایی : فقط و فقط 18٫000 تومان

 برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک کنید . . .

عکس تبلیغات  

===========================

عکس تبلیغات

اگر میخواهید همیشه سفره مهمانیهای خود را جزو بهترینها کنید

این مجموعه آموزشی را به شما توصیه میکنیم

سلیقه خود را چندین برابر کنید

در میهمانی همه را شگفت زده و انگشت به دهان کنید

ایا میدانید سفره ارایی و تزیین غذا اشتها را چندین برابر می کند

در مجالس و میهمانی ها بدرخشید

قیمت استثنایی فقط : 4200 تومان

برای مشاهده توضیحات و تصاویر بیشتر اینجا را کلیک کنید

عکس تبلیغات

===========================

عکس تبلیغات

ماسک فوق العاده کوچک کننده بینی

آیا از بزرگی و بد فرمی بینی خودناراضی هستید؟

آیا می خواهید جراحی زیبایی کنید؟

آیا از عوارض جراحی و بیهوشی خبر دارید؟

آیا راه دیگری برای داشتن بینی ایده آل بدون عمل جراحی وجود دارد؟

ماسک چندکاره مخصوص بینی

کوچک کننده و فرم دهنده بینی

جادوی هزاره سوم

محصول برگزیده و پرفروش آرایشی بهداشتی در کره جنوبی

برای دیدن عكس ها و توضیحات بیشتر اینجا كلیك كنید

فقط 9500 تومان

عکس تبلیغات

===========================

عکس تبلیغات

فروش ویژه مجموعه کارتون دوبله فارسی جدید با قیمتی استثنایی برای کاربران

كلیه کارتون ها دوبله شده به فارسی و با کیفیت خوب می باشند

برای مشاهده لیست کارتون ها اینجا را کلیک کنید

قیمت: 9000 تومان

عکس تبلیغات

===========================

عکس تبلیغات

ساعت بدون عقربه و مدرن Gucci

یک مدل فوق العاده مناسب برای دختران و پسران امروزی

قیمت استثنایی : فقط 8000 تومان

برای دیدن عكس و توضیحات بیشتر اینجا كلیك كنید

عکس تبلیغات


 
تاريخ : پنجشنبه 20 اسفند1388

آموزش سفره آرایی

اگر میخواهید همیشه سفره مهمانیهای خود را جزو بهترینها کنید این مجموعه آموزشی را به شما توصیه میکنیم با کمک این dvd میتوانید در مجالس به سفره آرائی پرداخته و هنر خود را رو کنید و حتی درآمد مناسبی از این راه کسب کنید! مجموعه آموزشی تزئینات سفره و سفره آرایی ارائه شده  در  یک dvd بصورت تصویری VCD و به زبان فارسی سفره منزل خود را به زیبا ترین شکل ممکن بیارایید

خرید پستی: برای خرید این مجموعه کافیست روی خرید پستی کلیک کرده مراحل را طی کرده بعد از تحویل محصول پول آن را پرداخت کنید

برای خرید پستی این محصول و تحویل محصول درب منزل یا محل کار ؛ اینجا 
کلیک کنید

قیمت : 4200   تومان



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : دوشنبه 3 اسفند1388

سالادی برای نقرسی ها

مواد لازم:

5عدد

سیب زمینی

2عدد

لبو

2الی 3ساقه

كرفس

2عدد

سفیده تخم مرغ

نصف بسته یا 2 فنجان

جوانه ماش

1فنجان

ذرت

3عدد

سیب

طرز تهیه :

سیب زمینی، لبو، تخم مرغ و ذرت را جداگانه بپزید و همه را خرد كنید. تخم مرغ باید سفت شود و فقط از سفیده آن استفاده كنید. ذرت را هم بپزید و سپس از ساقه جدا كنید. هرگز از كنسرو ذرت استفاده نكنید.

كرفس را خیلی ریز ساطوری كرده و سیب را با پوست خرد كنید. تمام مواد را با هم مخلوط كنید و جوانه ماش را نیز به آنها بیفزایید.

كمی هم نمك و فلفل به سالاد اضافه كنید. برای تهیه سس می توان از مقداری آب پرتقال و آب نارنج استفاده كرد. كمی روغن زیتون نیز می توانید به آن اضافه كنید. سپس به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت سالاد آماده سرو است.

نكات تغذیه ای :

در بیماری نقرس مقدار اسید اوریك خون بالا می رود. تغذیه در این بیماری بسیار مهم است و باید غذاهایی مصرف شوند كه اسیداوریك را بالا نبرند.

بیماران نقرسی باید از خوردن این غذاها كاملاً پرهیز كنند:

مارچوبه، كله ماهی، گوشت قرمز، آب گوشت، سوسیس ، كالباس، انواع ساردین، كنسروها، بادنجان، قارچ ، دل، جگر، قلوه ، غذاهای سرخ شده، آجیل بو داده و خشكبار، غذاهای سنگین و چرب، سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج، حبوبات به خصوص عدس و ماهی.

این بیماران باید سعی كنند غذاهایی را كه مصرف می كنند به شكل بخارپز یا كبابی و یا در فر پخته شده باشد. همچنین از خوردن سیب غافل نشوند.



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : شنبه 1 اسفند1388

خوراک مرغ مخصوص بیماران دیابتی



مواد لازم:

آرد یک چهارم فنجان

سینه مرغ ( فاقد پوست و استخوان ) دو تکه

روغن زیتون یک قاشق غذاخوری

کره یک قاشق غذاخوری

قارچ ورقه شده دو فنجان

نمک و فلفل به مقدار کافی

ریحان کمی خشک شده

آویشن کمی در صورت تمایل

طرزتهیه:

1- آرد، فلفل، آویشن و ریحان را با هم مخلوط کنید.

2- سینه های مرغ را شسته، خشک کنید و روی هر کدام مقداری از مخلوط آرد و سبزیجات معطر را بریزید.

3- داخل ماهیتابه تفلون، روغن زیتون را ریخته و سینه ها را در آن تفت دهید.

توجه داشته باشید که شعله کم باشد به طوری که سینه ها در مدت پانزده دقیقه برشته شوند.

4- در ظرفی جداگانه قارچ ها را با کمی کره تفت دهید و در صورت تمایل چند قطره آب لیمو ترش تازه به همراه کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

5- پس از آماده شدن قارچ ها کمی از مخلوط آرد و سبزیجات معطر را روی قارچ ها ریخته و حرارت دهید تا به غلظت قارچ و مخلوط درون ماهیتابه افزوده شود.

سپس مخلوط حاوی قارچ را روی سینه های مرغ ریخته و سرو کنید.

نکات تغذیه ای :

این غذا دارای مواد مغذی به شرح زیر است:

- 333 کالری

- 1/9 چربی

- 1/9 کربوهیدرات

- 106 میلی گرم سدیم

- 21 گرم پروتئین



ارسال توسط سارا

ماهی قزل آلا با سس مرزه برای افراد با کلسترول بالا


ماهی قزل آلا با سس مرزه

مواد لازم:

 ماهی قزل آلا  به تعداد نفرات
 روغن زیتون  2 قاشق غذا خوری
مرزه خرد شده   3 قاشق غذا خوری
 سیر   3 حبه
 پودر زنجبیل یک دوم قاشق چای خوری
 پوست رنده شده لیمو ترش  یک عدد
نمک ، فلفل و آب لیمو  به مقدار لازم

طرز تهیه:

ماهی ها را پس از تمیز کردن به طور کامل شستشو دهید. در روی شکم ماهی به طور طولی شکاف ایجاد کنید. پس از خالی کردن شکم ماهی آن را به طور کامل شستشو داده و آب آن را تخلیه کنید.

سپس به طور عرضی و مورب با یک چاقوی تیز در روی ماهی چند شکاف ایجاد کنید. سپس در ظرفی روغن زیتون، مرزه، سیر، زنجبیل، نمک ، فلفل، پوست لیمو و مقداری آب لیمو ریخته و به طور کامل مخلوط کنید. مواد آماده شده را روی ماهی بریزید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.

پس از گذشت نیم ساعت ماهی را روی کاغذ آلومینیوم گذاشته و در فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

در صورت تمایل و برای پخت بهتر ماهی می توانید روی آن را با یک ورق کاغذ آلومینیوم بپوشایند و بعد از پخت ماهی، کاغذ آلومینیوم را برداشته و با حرارت قسمت بالای فر( گریل ) آن را به صورت برشته درآورید.

مدت زمان پخت ماهی به اندازه آن بستگی دارد. به طور معمول یک عدد ماهی قزل آلای متوسط به مدت 25-20 دقیقه آماده می شود.

نکات تغذیه ای :

این غذای کم چرب برای افراد با کلسترول و فشار خون بالا مناسب است. همچنین خوشمزه و سرشار از املاح معدنی و ویتامین هاست که برای کودکان و سالمندان غذای سالم و مفیدی است.

در ضمن افرادی که دارای فشار خون بالا هستند، از افزودن نمک به این غذا خودداری کنند؛ چون دارای سایر طعم دهنده ها می باشد.



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : پنجشنبه 15 بهمن1388

نان گوجه فرنگی

( برای افرادی که رژیم کم چربی دارند )


مواد لازم:

آرد ساده

 225 گرم

نمک

 نصف قاشق مرباخوری

پودر خمیر ترش

 نصف قاشق سوپ خوری

عسل

 یک قاشق مرباخوری

روغن زیتون

 یک قاشق مرباخوری

آب گرم

 دو سوم لیوان

گوجه فرنگی

 6 برش

طرز تهیه:

از قبل گوجه فرنگی  های خشک را به قطعات ریز خرد کرده و مدتی در روغن زیتون می گذاریم. سپس در صافی می ریزیم. آرد را با نمک و پودر خمیر ترش مخلوط می کنیم. عسل  و روغن زیتون  را اضافه کرده و هم می زنیم. سپس آب را می افزاییم تا خمیر حالت چسبندگی پیدا کند ( گاهی تمام آب لازم نیست).

گوجه های "از پیش آماده شده" را در این مرحله اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم . سپس در یک کاسه ی چرب شده قرار می دهیم. آن گاه به مدت 10 دقیقه کنار می گذاریم.

فر را در درجه حرارت 190 درجه سانتیگراد روشن می کنیم. خمیر را به 16 تکه تقسیم کرده و هر تکه را به طول 28 سانتی متر در می آوریم و در قالب چرب شده گذاشته و به مدت 15 دقیقه در جای گرمی می گذاریم.

روی خمیر را به شیر آغشته می کنیم و زیره و کنجد  روی آن می پاشیم. آن گاه در فری که از پیش گرم شده، به مدت 30 دقیقه می پزیم.

همچنین می توانیم داخل خمیر کمی زیره هم اضافه کنیم.



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : دوشنبه 5 بهمن1388

كیك رژیمی


مواد لازم:

آرد سفید 85 گرم
نشاسته ذرت  23 گرم
شكر  195 گرم
سفیده تخم مرغ   255 گرم
كرم تارتار 4 گرم
نمك  به میزان لازم
رنده پوست لیمو ( اسانس لیمو) 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :

آرد و نیمی از شكر و نشاسته را با هم در یك ظرف الك كرده و كناری بگذارید. سفیده ها را قدری زده و كرم تارتار و نمك  را اضافه كرده و همچنان هم بزنید. در انتها ، نیمه دوم شكر را آرام آرام افزوده و بزنید تا سفیده ، سفید و براق و تقریباً سفت شود و رنده پوست لیمو یا اسانس را هم اضافه كرده و مخلوط كنید. مواد خشك بالا را كه الك كرده بودیم روی سفیده ریخته و به آرامی مخلوط كرده و در داخل قالب 20 سانتی متری ( چرب نمی كنیم ) ریخته و داخل فربا حرارت 370 درجه فارنهایت یا 185 درجه سانتی گراد به مدت 35-30 دقیقه بپزید . بعد از درآوردن از فر وارونه روی تور برگردانید و بگذارید به مدت 2-1 ساعت بماند تا سرد شود بعد از قالب دربیاورید.



ارسال توسط سارا

کتلت تن ماهی و ذرت (مخصوص افراد دارای کلسترول بالا)


مواد لازم:

سیب زمینی 2عدد بزرگ
کنسرو تن ماهی 200گرم
کنسرو ذرت سه چهارم پیمانه
پودر نان خشک حدود 1پیمانه
جعفری خرد شده 3قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

 سیب زمینی  پخته شده را پوست بگیرید و بعد از اینکه خوب خنک شد، رنده کنید. سپس تن ماهی  را (که به طور کامل روغن آن را گرفته اید) به همراه ذرت ، جعفری، نمک و فلفل در ظرف مناسبی بریزید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید. آنگاه از مواد گلوله هایی (به اندازه یک گردو) بردارید و در دست گرد کنید. در این زمان، در پودر نان بغلتانید، و با کف دست گلوله را فرم دهید و سپس روی سینی فر بچینید و در فری که از قبل با حرارت 175درجه ی سانتی گراد یا 350 درجه ی فارنهایت گرم کرده اید، در طبقه ی وسط قرار دهید، تا زمانی که کتلت ها ترد و طلایی رنگ شوند. این غذا را به همراه سبزیجات تازه سرو کنید.



ارسال توسط سارا

مافین ادویه ای( ویژه بیماران دیابتی)


مواد لازم:

کره ی پاستوریزه ی کم چرب  هفتاد و پنج گرم
تخم مرغ  یک عدد
آرد سبوس دار صد و پنجاه گرم
شیر نارگیل  یک پیمانه سرخالی
بکینگ پودر  یک و یک دوم قاشق غذاخوری
دارچین  یک قاشق غذاخوری
کشمش   دو قاشق غذاخوری
خرمای خشک هفتاد گرم
نمک  یک چهارم قاشق چای خوری

روش تهیه:

فر را با حرارت 190 درجه ی سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. در ظرف جداگانه ای کره، تخم مرغ،  شیر نارگیل و خرمای  خشک را با هم مخلوط نمایید. سپس آرد، بکینگ پودر، دارچین  و نمک را به خمیر فوق، اضافه کنید و مخلوط را کاملاً به هم بزنید تا خمیر یکنواختی به دست آید.کشمش را به خمیر بیفزایید . قالب های کیک یزدی یا قالب مافین را با مقداری کره آغشته نموده،سپس خمیر را در قالب ها بریزید و به مدت 20 دقیقه در طبقه ی وسط فر قرار دهید تا روی مافین طلایی رنگ شود.

منبع: ماهنامه دنیای تغذیه شماره 46



ارسال توسط سارا

کوکوی اسفناج برای مبتلایان به دیابت


مواد لازم :

به مقدار لازم

روغن مایع مخصوص سرخ کردنی

2 عدد

تره فرنگی

175 گرم

اسفناج تازه

5 عدد

تخم مرغ

4 عدد

پیازچه

150 گرم(حدود 3 مشت)

سبزی کوکو

20 گرم

گردو

به مقدار لازم

نمک و فلفل

توجه: سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد.

طرز تهیه :

تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم . پیازچه را نیز ساطوری می کنیم .کمی روغن (حدود 1 قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود. تره فرنگی های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهیم. سپس اسفناج خرد شده را به آن می افزاییم و می گذاریم روی حرارت متوسط 3 دقیقه بماند تا اینکه کمی نرم شود. تخم مرغ  ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را به آن می افزاییم. سپس نمک، فلفل، گردوی  خرد شده را به آن اضافه می کنیم. مواد را در ماهیتابه دارای روغن داغ (روغن حدود 3 قاشق غذاخوری) می ریزیم. درب ماهیتابه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد. بعد آن را پشت رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.



ارسال توسط سارا

آموزش آسان آشپزی و شیرنی پزی به صورت نرم افزار 

شامل : آموزش آسان آشپزی - کاملترین مجموعه آموزش آشپزی

دستور تهیه انوع دسرها و سوپها - قابلیت جستجو از روی نام غذا

دستور تهیه انواع سالادهای فصل - خواص مختلف مواد خوراکی

دستور تهیه 900 غذای متنوع

دستور تهیه انوع دسرها

 قابلیت جستجو از روی نام غذا

1 CD -  قیمت : 3800 تومان



ارسال توسط سارا

کوکوی اسفناج

مواد لازم:

اسفناج   200 گرم

تره‌فرنگی  2 شاخه

قارچ   100 گرم

سیر تازه  3 حبه

پیاز   یك عدد كوچك

مغز گردو  50 گرم

زرشك خشك  2 قاشق غذاخوری

نمك و زرد چوبه به میزان لازم

تخم‌مرغ   2 عدد

روغن زیتون  2 تا 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

اسفناج را پس از پاك كردن و شستن، خرد كنید و بگذارید با حدود یك ‌سوم پیمانه آب و با شعله كم حدود 15 دقیقه بپزد تا آب آن كشیده شود. سپس آن را كنار بگذارید تا سرد شود.

قارچ‌ها را ورقه ورقه كنید. تره‌فرنگی را نیز ریز كرده و با هم مخلوط كنید و پیاز را نیز در آن رنده كنید. سیر را هم له كنید و به آن بیفزایید.

اسفناج سرد‌شده را نیز به همراه نمك و زردچوبه به مخلوط اضافه كنید.

تخم‌مرغ‌ها را هم در آن بشكنید و خوب به هم بزنید و در آخر هم مغز گردو و زرشك را در آن بریزید.

یك ظرف تفلون مناسب انتخاب كنید و روغن زیتون را در آن بریزید، به نحوی كه همه كف و دیواره آن چرب شود.

مخلوط كوكو را در آن بریزید و در فری كه از قبل در درجه حرارت 140 درجه گرم شده به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط بگذارید.

سپس در آخر 10 دقیقه شعله بالای فر را روشن كنید تا روی كوكو هم برشته شود. این غذا را با نان سبوس دار سرو كنید.

نکات تغذیه ای :

دیابت و كربوهیدرات‌های پیچیده

یكی از ویژگی‌های اساسی در رژیم بیماران دیابتی، مصرف كربوهیدرات‌های پیچیده است كه در مقابل كربوهیدرات‌های ساده قرار دارند. كربوهیدرات‌های پیچیده به سرعت قند خون را افزایش نمی‌دهند. در حالی كه قند‌های ساده خیلی سریع جذب خون می‌شوند و قند خون را افزایش می‌دهند. این ویژگی مهم در این غذا به همراه برخی نكات دیگر آن را برای بیماران دیابتی مناسب می‌سازد. فیبر غذایی فراوان موجود در رژیم غذایی هم در پیشگیری و هم در كنترل قند این بیماران سهم فراوانی دارد. بهترین منابع فیبر، سبزی‌ها و سبوس غلات است. افراد دیابتی باید حداقل در رژیم غذایی روزانه‌شان حدود 50 گرم فیبر مصرف كنند. پزشكان معتقدند مصرف این میزان فیبر می‌تواند تا حدود 10 درصد، قند خون آنها را بكاهد. مصرف فیبر در كاهش انواع بیماری‌های دیگر از جمله یبوست و سرطان روده بزرگ ، بیماری‌های قلبی و كاهش كلسترول خون موثر است.

تكمیل پروتئین با تخم‌مرغ و قارچ

نداشتن هیچ ماده قندی در قارچ و تخم‌مرغ و غنی بودن این خوراكی‌ها از پروتئین، یكی دیگر از دلایل مفید بودن این غذا برای دیابتی‌‌هاست. قارچ علاوه بر فیبر دارای انواع ویتامین‌های گروه B مانند بیوتین، نیاسین و اسیدفولیك و نیز ویتامین D است.

ویتامین‌هایی برای سرزندگی

ویتامین‌های گروه B به ویتامین‌های مورد نیاز برای هیجان و عاطفه مشهورند و كمبود آنها در بسیاری موارد، سبب احساس خستگی و كم‌حوصلگی و حتی ناراحتی‌های روحی و روانی از جمله افسردگی و تندخویی می‌شوند. این ویتامین‌ها در آب محلولند و بنابراین در بدن ذخیره نمی‌شوند و لذا باید در غذای روزانه ما گنجانده شوند. برگ اسفناج منبعی سرشار از انواع ویتامین‌های B به خصوص نیاسین است. تخم‌مرغ، اسفناج، قارچ و گردو نیز منابع خوبی برای ویتامین‌های گروهB هستند.



ارسال توسط سارا

خوراك مرغ و سبزیجات كم چرب به روش تایلندی

(برای افرادی كه رژیم غذایی كم چرب دارند)

مواد لازم :

1 عدد

رنده ی پوست لیمو ترش

1قاشق مرباخوری

زنجبیل تازه ( رنده شده)

1حبه ی بزرگ

سیر

2 قاشق سوپ خوری

روغن مایع

275 گرم

سینه ی مرغ ورقه شده

نصف 1 عدد

فلفل دلمه ای قرمز

نصف 1 عدد

فلفل دلمه ای سبز

4 عدد

پیازچه خرد شده

2 عدد متوسط

هویج خلال شده

115 گرم

لوبیا سبز خرد شده

25 گرم

بادام پودر شده

1قاشق سوپ خوری

سس سویا

كمی

شكر

به مقدار لازم

فلفل سیاه و نمك

كمی برای تزیین

گشنیز تازه

طرز تهیه:

- سیر و زنجبیل را پوست می گیریم و خرد می كنیم .

- روغن را در ماهیتابه ریخته و داغ می كنیم.

- زنجبیل، سیر و رنده ی پوست لیمو را به مدت 30 ثانیه روی حرارت زیاد تفت می دهیم. سپس سینه ی مرغ را به صورت نازك ورقه كرده و به آن اضافه می كنیم و به مدت 2 دقیقه تفت می دهیم. در مرحله ی بعد همه ی سبزیجات را افزوده، به مدت 10 دقیقه می گذاریم روی حرارت بماند تا سبزیجات و سینه ی مرغ كمی بپزد.

- پودر بادام، سس سویا، شكر، نمك و فلفل را افزوده، به طور كامل مخلوط می كنیم و دو سه دقیقه ی دیگر روی حرارت نگه می داریم. بعد ازاین مدت غذا آماده ی خوردن است.

این غذا را می توان با برنج نیز سرو كرد.

نكات تغذیه ای :

دلایل مناسب بودن این غذا برای افراد دارای چربی خون بالا شامل موارد زیر است :

1-    سبزیجات مختلفی كه در تهیه این غذا به كار رفته اند ، منبع خوبی از فیبر غذایی می باشند كه باعث كاهش چربی خون می شود.

2-     استفاده از روغن مایع به جای روغن جامد كه دارای اسیدهای چرب غیراشباع است.

3-    استفاده از گوشت سفید به جای گوشت قرمز، كه چربی كمتری دارد.



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : شنبه 24 فروردین1387

 

 - غذاهای دریایی

طبخ ماهی بدون استفاده از روغن برای افراد با کلسترول بالا

مواد لازم

ماهی قزل آلا          1عدد (به تعداد نفرات)

گوجه فرنگی حلقه شده     2 عدد

لیمو ترش تازه حلقه شده             1 عدد

نمک           به مقدار لازم

پودر زنجبیل            به مقدار لازم

سیر و شوید تازه               به مقدار لازم

طرز تهیه

بهترین روش برای طبخ ماهی قزل آلا به  این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن ، کمی سیر تازه بمالید ، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده ، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند .

بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.

روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید ، بعد چند حلقه لیمو ترش ، سپس ماهی را روی گوجه و لیمو ترش قرار دهید و بعد دوباره چند حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتیگراد قرار دهید ؛ در مدت نیم ساعت یا 45 دقیقه ماهی آماده می شود ، عصاره گوجه و لیمو ترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است .

نکته قابل توجه :

افراد با کلسترول بالا نباید پوست ماهی را استفاده کنند.



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : سه شنبه 30 بهمن1386

 

استیک دسته‌دار

مواد ‌لازم برای 1 نفر:

گوشت راسته گوسفندی با استخوان دنده 2 تکه (250 گرم)
سویا سس 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی خرد شده 1عدد
پیازچه خرد شده 100 گرم
نخود پخته 50 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
نعناع به میزان لازم

روش تهیه:

گوشت گوسفند را با سویا سس ، روغن زیتون و فلفل مزه‌دار کرده و به مدت 3- 2 ساعت در یخچال قرار دهید.

سپس با بیفتک کوب آن را بکوبید تا نرم و کمی نازک شود.

سپس روی صفحه توری فلزی قرار دهید و آن را کباب کنید.

پیازچه و گوجه‌فرنگی را با  کمی روغن زیتون تفت دهید و نخود پخته را هم اضافه کنید.

نمک و فلفل را نیز به مخلوط بالا افزوده و همراه کباب و چند برگ نعناع میل کنید.



ارسال توسط سارا
 
تاريخ : دوشنبه 29 بهمن1386

 


مواد لازم :

به مقدار لازم

روغن مایع مخصوص سرخ کردنی

2 عدد

تره فرنگی

175 گرم

اسفناج تازه

5 عدد

تخم مرغ

4 عدد

پیازچه

150 گرم(حدود 3 مشت)

سبزی کوکو

20 گرم

گردو

به مقدار لازم

نمک و فلفل

توجه: سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد.

طرز تهیه :

تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم . پیازچه را نیز ساطوری می کنیم .کمی روغن (حدود 1 قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود. تره فرنگی های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهیم. سپس اسفناج خرد شده را به آن می افزاییم و می گذاریم روی حرارت متوسط 3 دقیقه بماند تا اینکه کمی نرم شود. تخم مرغ  ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را به آن می افزاییم. سپس نمک، فلفل، گردوی  خرد شده را به آن اضافه می کنیم. مواد را در ماهیتابه دارای روغن داغ (روغن حدود 3 قاشق غذاخوری) می ریزیم. درب ماهیتابه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد. بعد آن را پشت رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.



ارسال توسط سارا

مواد لازم:

2 فنجان

پیازخردشده و تفت داده شده

2 فنجان

بادنجان خردشده و تفت داده شده

2 فنجان

قارچ خرد شده و تفت داده شده

 قاشق مرباخوری1

جعفری

1 قاشق مرباخوری

نعنا

6 عدد ( در صورت رژیم 6 سفیده)

تخم مرغ

3 قاشق غذاخوری

آرد

1 قاشق مرباخوری

بیكینگ پودر

به مقدار كافی

نمك و فلفل

طرز تهیه:

بادنجان را پس از پوست كندن مانند خیار خرد كرده و در آب نمك خیس كنید. بعد از 15 دقیقه آبكش كرده و كمی آب روی آن بگیرید تا شوری نمك از بین رود. سپس آن را در یك قاشق روغن زیتون تفت دهید. همین عمل را با پیاز و قارچ انجام دهید، البته هر كدام را به طور مجزا و در همان ظرفی كه قبلاً استفاده كرده اید و حاوی كمی روغن است، تفت دهید. تمام مواد را با هم مخلوط كرده و تخم مرغ های زده شده را به آن اضافه كنید. كم كم مایع كوكو برای پخت آماده می شود. برای مصرف كمتر روغن حتماً باید مواد مخلوط شده را در پلوپز آماده كنید، به این طریق كه 1 قاشق روغن در پلوپز ریخته و بعد مایع را درون آن بریزید و در پلوپز را همراه با دم كنی ببندید. بعد از10 دقیقه كوكو را وارونه كنید و بگذارید پلوپز كارش را انجام دهد. كوكوی خوشمزه و كم روغن شما بعد از مدت كمی حاضر می شود.

نكات تغذیه ای :

افرادی كه كلسترول خونشان بالا است:

1) می توانند 3-2 عدد تخم مرغ كامل ( همراه با زرده) را مصرف كنند، زیرا حذف كلی كلسترول از رژیم غذایی ، تولید داخلی آن را در بدن افزایش می دهد.

2) با هرغذا حتماً سالاد پر از سبزی های سبز رنگ مثل كاهو یا كلم بروكلی یا جعفری و... و یا سبزی خوردن به میزان زیاد میل كنند كه باعث كاهش جذب كلسترول و چربی غذا می شود.

3) مصرف فیبر محلول در كاهش كلسترول بسیار موثر است، از این رو به میزان 5 عدد در روز، پس از غذا یا بین وعده های غذایی، از میوه هایی چون سیب، گلابی، توت فرنگی، مركبات و هویج( در سالاد) استفاده كنند و حتماً از نانهای سبوس دار استفاده كنند.

4) مصرف روزانه 8 لیوان آب بسیار مفید خواهد بود.

5) طبق توصیه انجمن قلب آمریكا مصرف ماهی به مقدار هفته ای 180 گرم ( دو بار درهفته و هر بار 90 گرم)، به علت داشتن اسیدهای چرب امگا-3 باعث كاهش كلسترول خون شده و احتمال ابتلا به سكته های قلبی را كاهش می دهد.

كارشناس تغذیه تبیان



ارسال توسط سارا

مواد لازم :

225 گرم( حدود 1 ليوان)

عدس قرمز (شسته شود)

2 عدد ( ساطوري شده)

پياز

2 حبه( ساطوري شده)

سير بزرگ

1 عدد( ساطوري شده)

هويج

2 قاشق سوپخوري

روغن زيتون خالص

5/1 ليتر

آب مرغ

2 قاشق سوپخوري

سركه

به مقدار لازم

فلفل و نمك

براي تزئين

برگ كرفس

طرز تهيه:

عدس قرمز، پياز، سير، هويج، روغن زيتون و آب مرغ را با هم مخلوط كرده و روي حرارت متوسط اين مواد را به جوش آورده، سپس حرارت را كم كنيد تا به مدت 5/1 ساعت روي حرارت بماند. گاهي سوپ را به هم بزنيد تا به ته ظرف نچسبد. سركه يا آبليمو، نمك و فلفل را بيفزاييد.

اگر سوپ خيلي غليظ شد، كمي آب بيفزاييد. سپس آن را در ظرف مورد نظر ريخته و با برگ كرفس تزئين كنيد.

نكات تغذيه اي:

اين غذا به دليل دارا بودن عدس و سبزيجات از فيبربالايي برخوردار است. عدس قرمز مزه بسيار خوبي به سوپ مي دهد و در ضمن، از قبل احتياج به خيس كردن ندارد.



ارسال توسط سارا

مواد لازم:

سیب زمینی 2عدد بزرگ
کنسرو تن ماهی 200گرم
کنسرو ذرت سه چهارم پیمانه
پودر نان خشک حدود 1پیمانه
جعفری خرد شده 3قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

 سیب زمینی  پخته شده را پوست بگیرید و بعد از اینکه خوب خنک شد، رنده کنید. سپس تن ماهی  را (که به طور کامل روغن آن را گرفته اید) به همراه ذرت ، جعفری، نمک و فلفل در ظرف مناسبی بریزید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید. آنگاه از مواد گلوله هایی (به اندازه یک گردو) بردارید و در دست گرد کنید. در این زمان، در پودر نان بغلتانید، و با کف دست گلوله را فرم دهید و سپس روی سینی فر بچینید و در فری که از قبل با حرارت 175درجه ی سانتی گراد یا 350 درجه ی فارنهایت گرم کرده اید، در طبقه ی وسط قرار دهید، تا زمانی که کتلت ها ترد و طلایی رنگ شوند. این غذا را به همراه سبزیجات تازه سرو کنید.

منبع: ماهنامه دنیای تغذیه شماره 28



ارسال توسط سارا

عکس